Politiek, maatschappij en vooral ook andere ondernemers klaarstomen voor sociaal ondernemerschap. Na het succes van de HUMAN-documentaireserie De Wasstraat, is dat nu de ambitie van sociaal ondernemer Martin Kniest. “Personeel is het bestaansrecht van een onderneming.” Onder vrienden van HUMAN verloten we vijf exemplaren van het boek De Wasstraat: Sociaal Ondernemen – en net iets meer.

Doe mee en win het boek

Onder vrienden van HUMAN verloten we vijf exemplaren van De Wasstraat: Sociaal Ondernemen - en net iets meer van Martin Kniest. Reageer vóór 22 september om kans te maken. Helaas, deze winactie is afgelopen. 

Door mee te doen ga je akkoord met de spelvoorwaarden en privacyverklaring.

Nog geen vriend van HUMAN? Meld je aan en profiteer van alle voordelen. Weet je niet zeker of je al vriend bent? Controleer het hier.

De Wasstraat: Sociaal Ondernemen - en net iets meer

Dit boek is een reis van een ondernemer door het sociaal domein. Het is het inspirerende verhaal van Martin Kniest, een ondernemer uit Deventer die de arbeidsmarkt dichter bij de mensen brengt. 

De documentaireserie De Wasstraat raakte miljoenen kijkers in Nederland in het hart. Waarom? Omdat het persoonlijke verhalen zijn van mensen die ieder op eigen wijze hun leven op orde proberen te krijgen, waarbij een ondernemer en zijn wasstraat hen net dat extra steuntje biedt. Dit boek gaat verder waar de serie is geëindigd. Hoe vind je als ondernemer je weg in het sociaal domein? Maar bovenal laat dit boek zien dat iedereen dit op zijn eigen manier kan doen. Als je maar echt betrokken bent.