Vrienden van HUMAN hebben een streepje voor. Als vriend van HUMAN ontvang je een maand lang gratis Cinetree, online platform voor films met een goed verhaal.

Cinetree gelooft, net als HUMAN, in de kracht van een goed verhaal. Een verhaal dat je raakt en aan het denken zet. Daarom mogen we onze vrienden een maand lang gratis toegang tot Cinetree aanbieden. De collectie van Cinetree bestaat uit een unieke verzameling films, waaronder prijswinnende films als Like Father Like Son, Amour en For Sama. Zo te bekijken op je (smart-)tv, computer, tablet en telefoon. Het abonnement loopt vanzelf na een maand af.

Nog geen vriend van HUMAN? Word vriend en profiteer van alle voordelen. Weet je niet zeker of je al vriend bent? Controleer het hier

Over Cinetree

Films met een goed verhaal zijn belangrijk. Ze vermaken, inspireren en kunnen zelfs activeren. Cinetree heeft als doel deze films te verzamelen en van context te voorzien. Elke week maken curators van Cinetree een selectie uit het enorme aanbod aan films. Deze filmliefhebbers zijn als makers, acteurs of experts actief in de filmwereld. Doordat elke film met zorg is geselecteerd, weet je zeker dat je iedere maand kan genieten van de mooiste films. Cinetree-abonnees krijgen gratis toegang tot de maandselectie van Cinetree; tegen betaling kan je daarnaast kiezen uit een selectie films om te huren. Ook heb je gratis toegang tot de korte films en Originals van Cinetree.