Word donateur

Steun Human

Waarom geven aan Human?
Human, de humanistische omroep, is een kleine omroep met beperkte middelen. Dankzij donateurs kunnen we de (maatschappelijke) impact onze programma’s verder vergroten.

Waar gaat uw donatie aan de Human naartoe?
De bijdragen van donateurs worden ingezet voor activiteiten rondom onze geestslijpende en blikverruimende programma’s als De Vloer Op, Schuldig, Brainwash, Medialogica, Dus Ik Ben, Het Filosofisch Kwintet en Kwartslag. U kunt denken aan educatieprojecten, debatavonden en crossmediale communicatie.

Wat krijgt u ervoor terug?
U ontvangt geen T-shirt. Geen badhanddoek. Geen reistas. Ontvang inhoud. Inspiratie. U draagt bij aan een omroep die te denken geeft. Daarnaast houden we u op de hoogte onze programma’s en activiteiten.

Geef om Human en word aandeelhouder in diepgang

HUMAN Donatieformulier
Ja, ik doneer
Aanhef
Voorletters
Tussenvoegsel(s)
Achternaam
Geboortedatum
Telefoonnummer
Straat
Huisnummer
Toevoeging
Postcode
Woonplaats
E-mailadres
Donatie bedrag (€)
IBAN
Betaalfrequentie
Betaalwijze
Ik blijf graag op de hoogte van Human
   
Hiermee geeft u ons toestemming om de bovenstaande incasso uit te voeren.

Algemene voorwaarden

Door uw donatie gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op een donatie aan Human:

  • Uw gift staat los van elke redactionele of productionele invloed op de programma's van de Human.
  • Eventuele vragen, opmerkingen of klachten over de actie kunnen worden verstuurd naar Human via lederservice@human.nl of in een voldoende gefrankeerde envelop naar Human, Postbus 135, 1200 AC Hilversum. U kunt ons ook bellen tijdens kantooruren op 088 20 58 058.

Wilt u Human anders helpen?
Voor € 12,50 per jaar bent u lid van de Human.

Of u kunt een gift overmaken op IBAN nummer: NL92 INGB 0008597220 t.n.v. Vereniging Investeer in Human.

ANBI-status
Een donatie aan Human is momenteel nog niet aftrekbaar van de belasting. Human is bezig om een ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) te verkrijgen, zodat dit in de toekomst wel mogelijk wordt. Hiervoor moet een kleine wijziging worden aangebracht in de statuten en goedgekeurd, zodat we de ANBI-status in het derde kwartaal van 2017 zullen ontvangen.