In een wereld die bol staat van botsende tegenstellingen en muurvaste meningen laat Human zien dat er altijd verschillende perspectieven zijn. Als vriend van Human maakt u dat mogelijk. Maar nu zijn we op zoek naar meer ruimdenkers. Met 15.000 vrienden erbij zit Human ook in de toekomst goed. Helpt u mee?

Vermenigvuldig uw vriendschap

Hoe meer vrienden, hoe meer Human. En des te sterker ons geluid. Hebben uw vrienden en familie wel oren naar Human? Vraag of ze ook vriend worden. Een verdubbeling van uw vriendschap is al prachtig. Een verdriedubbeling of nog meer is natuurlijk helemaal geweldig.

Doet u mee?

Met 15.000 ruimdenkers erbij zit Human goed

Eind dit jaar vindt de vijfjaarlijkse ledentelling plaats. Dan moet Human, nu nog aspirant-omroep, minimaal 50.000 leden (die noemen we liever vrienden) hebben voor een definitieve plek in het omroepbestel. Nu zitten we nog in een kwetsbare positie. Met 15.000 extra vrienden is Human veilig. 

Al extra vrienden helpen Human voortbestaan

Helpt u liever met een donatie?

Graag! In vergelijking met grotere omroepen hebben we slechts beperkte financiële middelen. Met uw aanvullende gift draagt u bij aan de toekomst en zichtbaarheid van Human. Hoe meer ruimdenkers we bereiken, hoe groter de kans dat 15.000 nieuwe vrienden ons willen steunen.

Doet u mee?