"Een hartverwarmende sf-comedy" - NRC Handelsblad over ROBOT

Op zondag 8 september organiseren theatergezelschap Vis à Vis en Human een exclusief programma voor vrienden van Human. Speciaal voor deze voorstelling verzorgt filosoof Stine Jensen een luchtige column. Aansluitend gaat ze in gesprek met Michael Helmerhorst, regisseur van ROBOT over het ontstaan van de voorstelling, de robotisering van de samenleving en spektakeltheater.

(Nieuwe) Human-vrienden ontvangen €6,- korting op de reguliere voorstellingsprijs van ROBOT inclusief de column en het vraaggesprek door Stine Jensen.

  • Reguliere prijs ROBOT: €33,50
  • Human prijs: €27,50

Locatie: Vis à Vis, Almeerderstrand

Datum: zondag 8 september
Aanvang column en vraaggesprek: 14.00 uur (duur circa 25 min.) / aanvang voorstelling: 15.00 uur

Human-vrienden: €27,50 euro

Reserveren met korting:
Stap 1: Vul hier uw mailadres in, als vriend van Human ontvangt u meteen de kortingscode. Nog geen vriend? In dat geval ontvangt u een mail met een verwijzing naar de site waar u voor het tijdelijk actietarief van € 6,- vriend kan worden. In de bevestigingsmail ontvangt u vervolgens de kortingscode.
Stap 2: Ga naar visavis.nl/koop-kaarten
Stap 3: Kies voor 8 september voor de luchtige column van Stine Jensen of, indien u deze dag verhinderd bent, een andere datum om de korting te ontvangen.
Stap 4: Vul de ontvangen kortingscode in.

Theaterspektakel ROBOT

Over de voorstelling ROBOT:

ROBOT is een ontroerende science fiction comedy, die zich afspeelt in de nabije toekomst. Een tijd waarin de cybermens misschien wel je beste vriend is. ROBOT is vanaf 22 mei te zien naast het Almeerderstrand, de locatie van Vis à Vis.

Over Vis à Vis

Theatergezelschap Vis à Vis speelt haar openluchtvoorstellingen op een vaste vestiging bij het Almeerderstrand. Luchtige comedy, verbluffend spektakel en vernuftige verhaallijnen leiden het publiek met een knipoog langs de afgrond van zware dilemma’s. Vis à Vis creëert in haar eigen originele buitentheater een wereld vol buitengewone mogelijkheden, humor en verrassingen. In al het theatrale geweld blijft de kleine menselijke maat de hoofdrol spelen.

Theaterspektakel ROBOT

Over de column 'Mens en machine: een huwelijk met gevolgen!'

10-12 minuten

Volgens sommigen leven we in het zogenaamde kunstmatige tijdperk en zijn we al lang naadloos samengevloeid met de techniek. Volgens anderen nemen robots onze taken uit handen en raken we uitgeput door alle prikkels van de nieuwe technologie. Filosoof Stine Jensen staat in haar inleiding op de voorstelling ROBOT stil bij de robotisering van de samenleving en kijkt of er een machine is waar zij als een blok voor valt. Empathie, liefde en vriendschap vormen de rode draad in haar analyse.

Over het vraaggesprek van Stine Jensen met Michael Helmerhorst, regisseur ROBOT

15-20 minuten

Stine Jensen gaat in gesprek met Michael Helmerhorst, regisseur van de voorstelling ROBOT. Een vraaggesprek over het ontstaan van de voorstelling, de robotisering van de samenleving en spektakeltheater.