Human is partner van het Nederlands Theater Festival (NTF) dat van 5 t/m 15 september plaatsvindt in Amsterdam. Vrienden van Human kunnen met korting naar de voorstelling Pinokkio van muziektheaterensemble de Veenfabriek.

Zaterdag 7 en zondag 8 september

Deze Pinokkio is geen sprookje voor kinderen, maar ‘een scabreuze vertelling in de geest van Hans Teeuwen over een jongen die tot seksuele wasdom moet komen’ (NRC). Kom mee naar Pleasure Island, waar je stoutste dromen werkelijkheid worden en leugens beter smaken dan de harde realiteit.

Pinokkio is een subversief verhaal over een opstandige rebel die graag tegen de weldenkende wereld aanschopt en daarbij de leugen niet schuwt. Met zijn charisma weet hij iedereen nog te overtuigen ook.

De recensenten waren razend enthousiast en lieten de sterren regenen. En dat La Compagnie du Tire-Laine er met haar meeslepende mix van klezmer, jazz, tango en Franse muziek een feestje van maakte, daarover waren ze het óók roerend eens. Meer over de voorstelling vind je op de website van NTF.

Korting voor vrienden van Human

Vrienden van Human krijgen 5 euro korting op een kaartje. Gebruik actiecode:  NTF2019. Kaartjes zijn beschikbaar via tf.nl/programma/pinokkio. Nog geen vriend? Word het nu en verzeker je van een gezonde dosis blikverruiming!