Ook dit jaar is HUMAN weer partner van De Parade. Zin in een filosofisch gesprek of benieuwd naar de HUMAN-dagen? Vind meer informatie op deze pagina.

Sinds 2019 is HUMAN mediapartner van De Parade, het rondreizende festival met zo’n tachtig theater-, dans-, mime- en muziekvoorstellingen voor jong en oud, en hebben we al verschillende programma’s in samenwerking opgezet. Zo interviewde we de doemdenkers van De Parade en gaf filosoof Stine Jensen de talk ‘Geluk voor Ongelovigen’. Dit jaar hielden we alle zondagen op De Parade een Filosofisch Spreekuur, waar je leert denken over je denken. In een kort filosofisch gesprek word je van het vraagstuk dat jou interesseert, via een onderzoek naar je denken over dat vraagstuk, begeleid naar een vraag die bevrijdt.

Daarnaast selecteerde HUMAN elke zondag twee voorstellingen waar je met korting naar toe kunt. Deze HUMAN-pakketten vind je hier.

Meer over

Het Filosofisch Spreekuur

Wat is ware vriendschap? Kun je vrij zijn in een relatie? Is er een verschil tussen liefhebben en beminnen? En... hoe denk jij over deze vragen? 

Wees welkom op Het Filosofisch Spreekuur waar je leert denken over je denken. In een kort filosofisch gesprek word je begeleid van het vraagstuk dat jou interesseert, via een onderzoek naar je denken over dat vraagstuk, naar een vraag die bevrijdt. De vraag krijg je na afloop mee om nog een tijdje (of een leven lang) op te kauwen. Een vraag om vrijer van te worden dus. Én wijzer. Eerder interviewden we filosofisch practicus Margit Vegter over hoe zo’n gesprek in z’n werk gaat

Het Filosofisch Spreekuur wordt iedere zondag aangeboden door Het Gilde van Filosofisch Practici in samenwerking met HUMAN, van 17:00 tot 20:00 op De Parade.

Het Filosofisch Spreekuur

Meer over

De HUMAN-pakketten

Dit jaar hebben we op alle zondagen van De Parade twee voorstellingen geselecteerd voor slechts 22,50 euro, inclusief toegang terrein. Zo ga je zorgeloos en zonder keuzestress je zondag tegemoet. Kijk hier voor meer informatie over de pakketten.