Van 16 t/m 18 oktober 2020 vindt Brainwash Digital plaats, een speciale online editie van Brainwash Festival. Met sprekers van wereldniveau waaronder Martha Nussbaum en Richard Senett.

Sprekers van wereldniveau, die de grootste onderwerpen van deze tijd aansnijden en met jou mogelijke toekomstscenario’s verkennen. Wanneer fysieke beperkingen wegvallen kan er opeens veel meer dan we voor mogelijk hadden gehouden. Om ook in 2020, in tijden van social distancing en dichte grenzen, een festival van internationale allure neer te zetten organiseert Brainwash Festival een speciale online editie: Brainwash Digital.

Met onder anderen Martha Nussbaum, Richard Sennett, Jia Tolentino, Samantha Power en Michael Sandel.

Op het online festival verwelkomen we wereldberoemde schrijvers, filosofen en wetenschappers. Op 16 t/m 18 oktober spreken we met hen over o.a. worstelingen met angst en liefde, over veranderende machtsverhoudingen op het wereldtoneel, over ethische dilemma’s in crisistijd en over de mogelijkheid tot systeemverandering als de wereld op zijn kop staat.

Human is medeorganisator van Brainwash Festival. Ga voor meer informatie o.a. over de kaartverkoop naar brainwashfestival.nl.