In samenwerking met Alzheimer Nederland organiseren we een speciale editie van het Alzheimer Café, op 7 december in Nijmegen en 12 december in Rotterdam. De bijeenkomst op 12 december is ook online te volgen via een livestream. Tijdens deze bijeenkomst praten we met Adelheid Roosen en Hugo Borst over afscheid en rouw bij dementie. Een belangrijk thema, want afscheid nemen begint al bij de diagnose.

Naar aanleiding van het HUMAN-programma Roosen & Borst, dat je deze zomer zag, organiseren we in samenwerking met Alzheimer Nederland twee bijeenkomsten. Dit zijn speciale edities van hun reguliere Alzheimercafés die plaatsvinden door het hele land. Hier kunnen personen met dementie, hun naasten en mantelzorgers samenkomen om ervaringen uit te wisselen, voor informatie en tips en steun vinden bij elkaar. Tijdens deze speciale editie kun je in gesprek gaan met Adelheid Roosen en Hugo Borst over de serie Roosen & Borst en over rouw en verlies bij dementie.

Sessie bijwonen

Heb je zelf dementie? Dan nodigen we jou en jouw naaste graag uit voor deze bijeenkomsten. Er worden er twee georganiseerd, één op woensdag 7 december, in Nijmegen, en één op maandag 12 december, in Rotterdam, van 19.30 - 22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Neem een naaste mee en ga samen met ons in gesprek.

Bovendien zijn er tijdens deze avond vrijwilligers van Alzheimer Nederland aanwezig om je meer te vertellen over het Alzheimer Café bij jou in de buurt.

Livestream

Het Alzheimer café van 12 december volg je van 19:30 tot 22:00 uur ook via een livestream.