Steun Human


Human is een kleine omroep met beperkte middelen, maar met grote ambities. We willen de omroep zijn die te denken geeft en nieuwe perspectieven biedt. Niet alleen vandaag, ook in de toekomst. U kunt hierbij helpen door ons financieel te steunen. Donaties komen ten goede aan projecten die cruciaal zijn voor de toekomst van Human. Elke bijdrage is welkom, groot of klein, periodiek of eenmalig.

Human maakt geestslijpende en blikverruimende programma’s als De Vloer Op, Schuldig, Dus Ik Ben, Het Filosofisch Kwintet, Brainwash en Medialogica. Programma’s die om het hoofd vragen en het hart raken.

Geef om Human en word donateur


Human is een algemeen nut beogende instelling (ANBI), waardoor giften aftrekbaar zijn van de belasting. Doneren met maximaal belastingvoordeel? Kijk op voordelig geven.

HUMAN Donatieformulier
Ja, ik doneer
Aanhef*
Voorletters*
Tussenvoegsel(s)
Achternaam*
Geboortedatum*
Telefoonnummer*
Straat*
Huisnummer*
Toevoeging
Postcode*
Woonplaats*
E-mailadres*
Donatie bedrag (€)*
IBAN*
Betaalfrequentie
Betaalwijze
Ik blijf graag op de hoogte van Human
   
Hiermee geeft u ons toestemming om de bovenstaande incasso uit te voeren.

Algemene voorwaarden

Door uw donatie gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op een donatie aan Human:

  • Uw gift staat los van elke redactionele of productionele invloed op de programma's van de Human.
  • Eventuele vragen, opmerkingen of klachten over de actie kunnen worden verstuurd naar Human via geven@human.nl of in een voldoende gefrankeerde envelop naar Human, Postbus 135, 1200 AC Hilversum. U kunt ons ook bellen tijdens kantooruren op 088 20 58 058.

Wilt u Human anders helpen?
Voor € 12,50 per jaar bent u vriend van de Human.

Of u kunt een gift overmaken op IBAN nummer: NL92 INGB 0008597220 t.n.v. Vereniging Investeer in Human.

Doneren met belastingvoordeel
Human is een ANBI, waardoor het mogelijk is om met belastingvoordeel te geven aan de omroep. Lees meer over de geldende regels voor belastingaftrek. Als u ons voor vijf jaar steunt, is uw gift volledig aftrekbaar. Kijk op voordelig geven.