Wij nodigen onze vrienden van harte uit voor de Human Algemene Ledenvergadering op zondag 16 juni 2019 om 11:00 uur in Beeld en Geluid in Hilversum.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering  (ALV) blikken we terug op een mooi Humanjaar en kijken we vooruit naar wat komen gaat. Zo krijgt u onder meer  een preview te zien van We zien ons, de nieuwe Human-serie over de strijd tegen eenzaamheid in de wijk Lindenheuvel in Geleen. Met regisseur Deborah van Dam en eindredacteur Bert Janssens.

Praat mee over de toekomst van Human met de Raad van Toezicht, directeur, hoofdredactie en natuurlijk de makers.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Heeft u vragen of ondervindt u problemen met aanmelden? Neem dan contact op met de Human ledenservice via mail ledenservice@human.nl of telefonisch 088 20 58 058.

Agenda

10:30-11:00u  Inloop met koffie en thee (+aanmelding)
11:00-12:50u  Algemene Ledenvergadering
12:50-13:30u  Lunch met medewerkers en programmamakers
vanaf 13:30u  Optioneel: bezoek Beeld en Geluid Experience
 (korting* voor ALV bezoeker en gratis met museumkaart)

* Bezoekers van de ALV betalen slechts 7,50 euro ipv 16,00 euro

Agendapunten Algemene Ledenvergadering (onder voorbehoud)

  1. Opening
  2. Medialogica in de klas
  3. Vaststellen jaarverslag 2018
  4. (Her)benoeming leden Raad van Toezicht
  5. Vriendencampagne
  6. Toekomst Human
  7. Documentaireserie NPO 2 We zien ons
  8. Rondvraag en sluiting

Route en bereikbaarheid

Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid is het media-archief van Nederland. Het Instituut speelt een toonaangevende rol op het gebied van beheer en toegankelijk maken van het Nederlandse media-erfgoed. De ledenvergadering vindt plaats in Theater 1.

Beeld en Geluid
Media Parkboulevard 1
1217 WE Hilversum

Openbaar vervoer
Beeld en Geluid is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Treinreizigers stappen uit op station Hilversum-Mediapark. Beeld en Geluid ligt direct bij de ingang van het Media Park op vijf minuten loopafstand van Station Hilversum-Mediapark. Daarnaast rijdt elk half uur buslijn 107 vanaf zowel NS-station Hilversum als NS-station Naarden-Bussum.

Auto en parkeren
Met de auto kunt u Beeld en Geluid het beste bereiken vanaf de A1, de snelweg tussen Amsterdam en Amersfoort. Neem afrit 9, Hilversum-Noord en volg de borden richting Media Park. Indien uw navigatiesysteem het (nieuwe) adres van Beeld en Geluid (Media Parkboulevard 1) niet herkent, kunt u het vinden op Sumatralaan 45, 1217 GP.

U kunt gratis parkeren bij de Villa VPRO (Wim T. Schippersplein 1, Hilversum), op drie minuten loopafstand van Beeld en Geluid. Bekijk hier de looproute. Het betreft de parkeervallei, het parkeerterrein voor bezoekers van VPRO/VARA-BNN/NTR, gelegen rechts van het VPRO-gebouw.

Het is ook mogelijk om bij Beeld en Geluid te parkeren. Beeld en Geluid beschikt over een eigen parkeergarage aan de achterzijde van het gebouw. Volg de borden "P Beeld en Geluid" op het Media Park. Het tarief is € 1,50 per uur (max. dagtarief € 9,00). Er is een beperkt aantal mindervalidenplaatsen aan de zijkant van het gebouw, achter de bushalte. Hier kan gratis worden geparkeerd.