Wij nodigen onze leden van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) in Beeld en Geluid.

Fotoverslag en notulen

Zondag 10 juni jl. was de Algemene Ledenvergadering van Human. Wij willen de aanwezige leden hartelijk bedanken hun komst en inbreng. Het fotoverslag van de ALV vindt u hier. Binnenkort zijn de notulen te vinden op de website onder officiële stukken.

Uitnodiging

De Algemene Ledenvergadering (ALV) vindt dit jaar plaats op zondag 10 juni 2018 om 11:00 uur in Beeld en Geluid in Hilversum. Als Human-lid bent u van harte welkom. Aanmelden is niet meer mogelijk.

We blikken terug, maar kijken vooral vooruit. We hebben een mooi programma, met onder meer aandacht voor de serie In De Leeuwenhoek van Adelheid Roosen en Hugo Borst, en de documentaire Sprekend Nederland van gerenommeerd documentairemaker John Appel.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de Human ledenservice via mail ledenservice@human.nl of telefonisch 088 20 58 058.

Agenda

10:30-11:00u  Inloop met koffie en thee (+aanmelding)
11:00-12:45u  Algemene Ledenvergadering
12:45-13:30u  Lunch met medewerkers en programmamakers
vanaf 13:30u  Optioneel: bezoek Beeld en Geluid Experience
 (korting* voor ALV bezoeker en gratis met museumkaart)

* Bezoekers van de ALV betalen slechts 7,50 euro ipv 16,00 euro

Algemene Ledenvergadering

 1. Opening door voorzitter Magdeleen Sturm
 2. Bestuurswisseling Bert Janssens - Willemien van Aalst
 3. De dilemma's van In De Leeuwenhoek
 4. Stemming door de leden
  - Vaststellen jaarverslag 2017
  - Herbenoeming Sem Bakker, lid Raad van Toezicht
 5. Toekomst en campagne Human
 6. Documentairemaker John Appel over Sprekend Nederland
 7. Rondvraag en sluiting

Route en bereikbaarheid

Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid is het media-archief van Nederland. Het Instituut speelt een toonaangevende rol op het gebied van beheer en toegankelijk maken van het Nederlandse media-erfgoed. De ledenvergadering vindt plaats in Theater 1.

Beeld en Geluid
Media Parkboulevard 1
1217 WE Hilversum

OPENBAAR VERVOER
Beeld en Geluid is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Treinreizigers stappen uit op station Hilversum-Mediapark. Beeld en Geluid ligt direct bij de ingang van het Media Park op vijf minuten loopafstand van Station Hilversum-Mediapark. Daarnaast rijdt elk half uur buslijn 107 vanaf zowel NS-station Hilversum als NS-station Naarden-Bussum.

AUTO EN PARKEREN
Met de auto kunt u Beeld en Geluid het beste bereiken vanaf de A1, de snelweg tussen Amsterdam en Amersfoort. Neem afrit 9, Hilversum-Noord en volg de borden richting Media Park. Indien uw navigatiesysteem het (nieuwe) adres van Beeld en Geluid (Media Parkboulevard 1) niet herkent, kunt u het vinden op Sumatralaan 45, 1217 GP.

U kunt gratis parkeren bij de Villa VPRO (Wim T. Schippersplein 1, Hilversum), op drie minuten loopafstand van Beeld en Geluid. Bekijk hier de looproute. Het betreft de parkeervallei, het parkeerterrein voor bezoekers van VPRO/VARA-BNN/NTR, gelegen rechts van het VPRO-gebouw.

Het is ook mogelijkheid om bij Beeld en Geluid te parkeren. Beeld en Geluid beschikt over een eigen parkeergarage aan de achterzijde van het gebouw. Volg de borden "P Beeld en Geluid" op het Media Park. Het tarief is € 1,50 per uur (max. dagtarief € 9,00). Er is een beperkt aantal mindervalidenplaatsen aan de zijkant van het gebouw, achter de bushalte. Hier kan gratis worden geparkeerd.