Ha fijn, de feestdagen staan voor de deur. De dagen worden korter, de avonden worden nog langer en donkerder. Gelukkig bundelde Woord.nl voor u de mooiste radioverhalen: de Woord Kerstpakketten. Uren luisterplezier voor bij de haard, met unieke verhalen over betoverend achterland, onopvallend design, de grillen van de wind, een lezende hamster, een hinderlijke dubbelganger, slaapliedjes, pubers, een liefdevolle obsessie voor de plant en nog veel meer. Daar komt u de winter wel mee door!

Om Woord.nl nog even kort toe te lichten: dat is de website met de mooiste radioverhalen van de Nederlandse publieke omroep, waaronder veel mooie documentaires van Human.

Pakket #1: Achterland, over onverwachte plekken
Een reizende radioserie, met verhalen over een geheimzinnige tunnel onder de Keizersgracht in Amsterdam, het laatste oerbos van Nederland en het tropische verleden van het Groningse dorp Pekela.

Pakket #2: Ongesigneerd, over onopvallend design
Wie kent ze niet: de lantaarnpaal, het stoplichtmannetje en de snelweg A2. Maar heeft u ooit stilgestaan bij de grootse theorieen die schuilgaan achter deze onopvallende ontwerpen?

Pakket #3: Het pretpakket, voor ieder wat wils
De memoires van een knaagdier, verhalen over slaapliedjes, de belevingen van een puber en een liefdevolle obsessie voor een plant. Een pakket vol korte, lange, waargebeurde of toch fictieve radioverhalen. 

Kijk voor deze kerstpakketten op Woord.nl