Vacature

Human en VPRO zijn op zoek naar een frontoffice medewerker.

Wij zijn een creatieve publieke mediaorganisatie die met inhoudelijk verdiepende programma’s en intelligent vermaak grenzen verkent. Door buiten de gebaande paden te treden en te duiden wat er in de wereld gebeurt, willen we bijdragen aan nieuwe inzichten en ideeënvorming. Onze verslaggevers in binnen- en buitenland, onderzoeksjournalisten en documentairemakers agenderen onderwerpen vanuit ongebruikelijke invalshoeken. Dat doen we eveneens met onze dramaproducties, jeugdprogramma’s en satire. We staan open voor het experiment en creatieve, onorthodoxe ideeën. Op alle platforms zetten we in op originele vormen van vertellen. Hierbij zien wij ons continu uitgedaagd door het steeds veranderende mediagebruik en de toenemende distributiemogelijkheden. Voor de afdeling Publiekservice zoeken wij op korte termijn ter vervanging van ziekte een:

Frontoffice medewerker m/v (32 uur per week)

Wie zijn wij?
De afdeling publiekservice is het eerste aanspreekpunt voor het publiek zowel de VPRO als voor HUMAN. Als frontoffice medewerker handel je met binnenkomende telefoontjes, brieven en e-mails af. Dit kunnen administratieve vragen zijn bijvoorbeeld het wijzigen van een bankrekeningnummer of adres, maar ook vragen of opmerkingen over programma’s van de VPRO. Ook aanvragen om lid, abonnee of donateur te worden, worden afgehandeld door ledenservice. De afdeling publiekservice maakt onderdeel uit van de afdeling CRM en valt onder de afdeling Publiek & Marketing.

Wat zijn je werkzaamheden?
Je neemt telefoontjes aan en behandelt binnenkomende mails. Je verstrekt informatie aan ons publiek over de programmering en wanneer nodig geef je feedback van onze achterban door aan de juiste afdelingen. Op proactieve wijze probeer je opzeggers te behouden. Je denkt bovendien actief mee over hoe we onze service aan het publiek kunnen verbeteren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratie van abonnees, leden en donateurs: je voert persoonsgegevens van nieuwe leden in, houdt deze bij en past aan waar nodig. Verder stuur je gidsen na en handel je voorkomende facturatievragen af. Incidenteel bel je abonnees, leden of donateurs na. Een hoogwaardige service aan het publiek staat bij alle activiteiten centraal.

Wat verwachten wij van je?
- Minimaal MBO niveau 
- Zelfstandigheid en accuratesse 
- Administratieve ervaring 
- Goede communicatieve vaardigheden 
- Een service gerichte instelling 
- Affiniteit met de VPRO en HUMAN 
- Een prettige telefoonstem 
- Stressbestendigheid 
- Ervaring met data entry, Excel en Word 
- Ervaring met Microsoft Dynamics is een pré

Wat bieden wij?
Tijdelijke aanstelling van 6 maanden, met de mogelijkheid tot verlenging, voor 32 uur per week verdeeld over 4 dagen. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring en zal liggen tussen € 1.975,- en € 2.765,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor het Omroeppersoneel, waaronder 8% vakantietoeslag en 6% decemberuitkering.

Informatie en sollicitatie:
Informatie over de functie kan worden ingewonnen bij Iris Soeurt, manager CRM, email: i.soeurt@vpro.nl. Je motivatie voorzien van cv kun je tot uiterlijk 23 mei 2018 sturen naar vacature@vpro.nl onder vermelding van vacaturenummer 1820.