Geen eindeloos geëmmer over een punt en een komma en 'overigens ben ik van mening dat…', maar een feestje waarop we laten zien wat Human in petto heeft. Dat belooft onze eerste Algemene Leden Vergadering (ALV) op vrijdag 17 april te worden.

Tijdens onze wervingscampagne vorig jaar hebben wij genoeg leden verzameld om een aanvraag tot aspirant omroep in te dienen. Human blijft! Onze eerste ALV en tevens jaarpresentatie wordt een feestje voor de achterban.

Vanzelfsprekend stellen we het zeer op prijs als jullie komen, maar dit keer vragen we dit met extra nadruk omdat dit de eerste keer is dat we het nieuwe Human presenteren. Een nieuwe omroep die we samen met de leden vorm willen geven.

Filosofie Nacht
Human werkt onder andere samen met het Filosofie Magazine, we zijn een netwerkorganisatie tenslotte. Daarom leek het ons aardig om onze ALV en jaarpresentatie te organiseren voorafgaand aan de Filosofie Nacht op dezelfde locatie (Pakhuis de Zwijger). Na afloop kunnen we gezamenlijk de Nacht bezoeken. Filosofie Magazine heeft voor al onze bezoekers een korting op de toegang toegezegd (35 euro in plaats van 45 euro).

De ALV vindt plaats op vrijdag 17 april 2015, van 16.00 uur tot 18.30 uur in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam.

Aanmelden
Het is voor ons belangrijk om te weten of u komt en of u naar afloop meegaat naar de Filosofie Nacht. Geef uw aanwezigheid voor 17 maart 2015 door via annelies.de.korver@human.nl