Adres: Lucasbolwerk 24 - 3512 EJ Utrecht
Route: Kijk op www.goedopweg.nl voor de actuele verkeerssituatie en de route naar de schouwburg met fiets, OV of auto.

Met het OV

uitstappen voor de deur
Vanaf Utrecht CS stoppen de lijnen 7 (richting Voordorp), 8 (richting Wilhelminapark) en 28 (richting P+R De Uithof - parkeren € 5) én een aantal streekbussen (50, 51, 52, 53, 55, 74, 77) bij halte Stadsschouwburg.

Je kunt ook kiezen voor een wandeling vanaf het Centraal Station. Via Neude en Janskerkhof is het ongeveer 20 minuten lopen.

Met de auto

Utrecht heeft een autoluwe binnenstad. Dat betekent dat het lastig is om via het centrum bij de schouwburg te komen. Volg vanaf de singels en de uitvalswegen de borden Parkeren Centrum Oost. Je kunt (betaald) parkeren op de Maliebaan, op 5 minuten loopafstand van de schouwburg. Langs de ventweg is aan beide zijden parkeergelegenheid. Op feestdagen is parkeren buiten de parkeergarages gratis.

• routeplanner

Parkeren

Op loopafstand van Stadsschouwburg Utrecht bevinden zich twee parkeergarages. Tarieven onder voorbehoud van wijzigingen.

parkeergarage Kruisstraat
adres: Kruisstraat 2 - 3581 GK Utrecht
De garage is vanuit beide richtingen bereikbaar via de Biltstraat. Deze garage, die beschikt over 105 plaatsen, is onlangs gerenoveerd. Normaal tarief: € 3,50 per uur. Bij onze balie kun je voor € 9,25 je inrijkaart laten omzetten naar een uitrijkaart.

parkeergarage Grifthoek
adres: Wittevrouwensingel 96 - 3514 AL Utrecht
De garage bevindt zich bij het Griftpark. Normaal tarief: € 2,03 per uur. Bij de balie kun je voor € 5,50 je inrijkaart laten omzetten naar een uitrijkaart.

P&R De Uithof
Kom je vanuit de richting Amersfoort, dan kun je ook parkeren op P&R De Uithof. Daar betaal je € 5 voor een combikaartje parkeren en reizen (geldig voor max. 5 personen.) De busrit duurt ca. 15 minuten en je kunt voor de schouwburg uitstappen.

• www.parkeren-utrecht.nl
• parkeren voor mindervaliden