filosofische darkroom podcast

Ooit wel eens in het pikkedonker gefilosofeerd? Met deze guided philosophy podcast van Human kun je dit uitproberen.

Dit is een guided philosophy podcast gemaakt door Over The Moon in opdracht van Human. Say what? Wij zeggen: gewoon doen als je durft! Geef je zeventien minuten over aan deze mysterieuze vorm van filosofie bedrijven en leer meer over jezelf en het thema identiteit.

Onderzoek je gedachten
De stem uit de podcast stelt vragen, laat stiltes vallen en geeft je zo nu en dan een klein shotje theorie. Maar centraal staat het onderzoeken van je eigen gedachten en ervaringen.
De Amsterdamse producer Arjuna Schiks, bekend om zijn melodieuze tech-house, maakte speciaal voor deze podcast een klankensalvo die het diepe denken ondersteunt. 

De Filosofische Darkroom op festivals
Human stond met de beleving 'filosofische darkroom' eerder al op meerdere festivals (o.a. Mag Het Licht Aan/Tolhuistuin, Amsterdam & Brainwash/de Nes, Amsterdam). Festivalbezoekers werden in het pikkedonker bevraagd door de darkroomfilosoof over thema's als identiteit, lot, schaamte en taboes en techniek. 

In het donker nadenken heeft zo zijn voordelen. Daarom hebben we speciaal voor diegenen die de filosofische darkroom hebben gemist, een do it yourself-variant gemaakt. Dus; ben je onderweg of heb je thuis een moment voor jezelf én heb je zin in een momentje van bezinning? Ga dan comfortabel zitten, doe het licht uit (of sluit je ogen) en press play!