Betweter Festival

For the bright & curious

Human met de Filosofische Darkroom op Betweter Festival

Op vrijdag 30 september vindt in TivoliVredenburg het Betweter Festival plaats. Een gloednieuw science-festival voor iedereen die buiten de gebaande paden wil denken. Naast headliners als Jan Jaap van der Wal, Remy van Kesteren en het Broken Brass Ensemble biedt het festival het beste uit de kunst en wetenschap. De Universiteit voor Humanistiek en Human verzorgen in de nok van het gebouw De Filosofische Darkroom.

Waarom blozen mensen als ze praten over seks? Lijken echte gangsters op die uit The Sopranos? En ligt intelligentie vast in je genen? Op Betweter staat de mens centraal. Samen met wetenschappers analyseren bezoekers het lichaam, de psyche en het gedrag van de mens – haar behoeftes en haar verlangens, haar lichte én haar donkere kanten. Kortom: alles wat je altijd had willen weten van de mens.

Filosofische Darkroom
Altijd al 'n keer alles willen zeggen wat in je opkomt? Je uitspreken over taboes zonder dat iemand je blozende wangen kan zien? Kom naar de darkroom van je gedachten, kruip uit je schulp en laat je verrassen!

Meer informatie over het festival en de kaartverkoop (tickets 10 euro) is te vinden op www.betweterfestival.nl.