Première: Spoken Word Sessies

Op 28 september 2019 lanceren we de Spoken Word Sessies, opgenomen in de gangen en zalen van het monumentale Concertgebouw in Amsterdam. De tien video's, met als thema 'Wat doe je met de ander?', gaan in première in de intieme Koorzaal in Het Concertgebouw. De avond wordt poëtisch en muzikaal omlijst met verschillende optredens.

Zaterdag 28 september 2019 20:30 uur

Kaartjes kosten 15 euro per stuk. Deze zijn verkrijgbaar via de website van Het Concertgebouw

Spoken word
Spoken word, voorgedragen tekst door een woordkunstenaar, is één van de meest eerlijke disciplines die je kunt bedenken. Spoken word heeft geen opsmuk en geen ruis. Het is een vertelvorm die het verhaal direct bij de kijker of luisteraar laat. Kortom, geen kunstvorm kan zo raken als spoken word. Zeker als dit wordt gecombineerd met (klassieke) muziek. Voor het tweede jaar heeft Human is samenwerking met Manu van Kersbergen een serie opgenomen, waarin we spoken-word-kunstenaars koppelen aan muzikanten, die samen een nieuw uniek kunstwerk maken. Verschillende ruimtes in Het Concertgebouw dienden hierbij als magisch decor.

Vrienden maken kans op vrijkaartjes

Vrienden van Human maken kans op vrijkaartjes. De winactie is helaas afgelopen. Nog geen vriend van Human? Meld je aan en profiteer van alle voordelen.

'Wat doe je met de ander?'
De tien video's, met als onderliggend thema 'Wat doe je met de ander?', gaan op groot scherm in première in de intieme Koorzaal. De avond wordt poëtisch en muzikaal omlijst met live optredens van diverse woordkunstenaars en muzikanten en Q&A's met de artiesten over hun werk. Een avond die je niet wil missen als liefhebber van spoken word, woordkunst, poëzie en muziek!