Parade

Human is partner van de Parade

Parade

Human is partner van de Parade

Logisch, want Human en de Parade bieden allebei hersenvoer voor ‘doendenkers’, mensen die het denken aandurven, de handen uit de mouwen steken en de wereld een stukje mooier maken. Doe je mee?

Brainwash Talks 9 en 10 juli

Van burn-out tot armoede, maar ook de liefde: in Brainwash Talks buigen theatermakers, schrijvers en wetenschappers zich over de belangrijkste vragen van nu. In 30 minuten krijg je twee talks voorgeschoteld vol onverwachte inzichten en stof tot nadenken. Met onder meer Sinan Can, Ionica Smeets, Nazmiye Oral en Arna Mackic (foto). Brainwash Talks wordt opgenomen en uitgezonden door omroep Human.

De prijs van deze voorstelling is €7,50.
Speelt bovenin de Theatertoren.
Kaartverkoop: https://deparade.nl/voorstellingen/human/
Houdt op human.nl de aanbiedingen voor vrienden van Human in de gaten.

Arna Mackic

Human op zondag

Sinds dit jaar heeft Human een nieuwe samenwerking met theaterfestival de Parade. Iedere zondag kun je onderin de Theatertoren verschillende denkers 'daten'. Daarnaast heeft Human iedere zondag twee voorstellingen (met inhoud en knipoog) geselecteerd, die je voordelig kunt bezoeken. Voor slechts 20 euro koop je een Human-pakket, met daarin een kaartje voor het terrein en voorstellingen van het Scapino Ballet Rotterdam en Collectief Het Paradijs. Kijk op deparade.nl/human voor het actuele overzicht en een link naar de kaartverkoop.

‘Geluk voor ongelovigen’ door Stine Jensen van Human

Hoe word je gelukkig? Het is een obsessieve vraag voor velen. Stine neemt je in deze interactieve lezing mee langs enkele grote denkers en hun opvattingen over geluk: is het meetbaar, maakbaar en helpt positief denken echt?”

Stine Jensen

De Parade maakt een stad gelukkig

Interview met Luc en Terts Brinkhoff

Als mediapartner van de Parade maken we verhalen over en vanaf de Parade. We trappen af met een interview met bedenker en oprichter Terts Brinkhoff en zijn zoon Luc. 'Je moet een tent over de mensen heen zetten.'