Mag Het Licht Aan Festival 2019

Na het succes van inmiddels alweer twee jaar geleden is het nu aan de kersverse Van Praagprijswinnaar Sinan Can om dit evenement te cureren. En dat belooft wat.

De man met zijn flinke oeuvre die de jury (bestaande uit Andrée van Es, Bahram Sadeghi, Daan Roovers, Kris Sloot en Willemien van Aalst) roemt om zijn werkwijze: “hij stelt de lastige vragen die gesteld moeten worden in gesloten werelden en opent daarmee de ogen van jong en oud”, heeft ons flink aan het werk gezet. Op het festival kun je dan ook een grote variëteit verwachten van Rumi, soefisme (vindt hij humanisme), filosofie, muziek, theater tot dichtkunst en heel veel liefde. Bovendien kun je weer verrassende zaken verwachten van de Humanistische Alliantiepartners zoals Human, Humanistisch Verbond, Universiteit voor Humanistiek, HVO Primair, Humanitas en Hivos.

Hou je agenda vrij op 7 juli van 12.00 – 17.15, om naar het Muziekgebouw aan het IJ te Amsterdam te komen.

Tijdens het festival ontvangt Sinan Can de Van Praagprijs en deelt hij de aanmoedigingsprijs uit aan de 600 kinderen die vallen onder het recente (en misschien wel laatste) Kinderpardon.

Verder werken in ieder geval aan het festival mee: Daan Roovers, Nazmiye Oral, Meral Polat, Boris van der Ham, Daan Roovers, Feico Deutekom, Nemr, Eva van Manen en Sheila Sitalsing. Presentatie: Romana Vrede.

Voor meer informatie ga naar www.maghetlichtaanfestival.nl.

Win kaarten

Vrienden van Human maken kans op vrijkaartjes voor Mag Het Licht Aan Festival. Stuur via deze link een bericht en wie weet win jij twee vrijkaartjes.