Ontmoet de programmamakers van Human en ga in gesprek over urgente maatschappelijke thema’s die Human met zijn programma’s agendeert.

De Utrechtse Bibliotheek Neude en Human organiseren vanaf september iedere laatste dinsdagavond van de maand een interactief programma naar aanleiding van een televisie- radio- of online programma van Human.

Houd deze pagina in de gaten en/of abonneer je op de Human Nieuwsbrief om op de hoogte te zijn wanneer de kaartverkoop start.

Human Hub - Muziek als protest

1 september 2020

Laat je meenemen op een reis door de wereld met 2Doc Kort: persoonlijke en urgente videovertellingen van internationale makers. Gastheer is Jos de Putter, initiatiefnemer en samensteller van de serie. Het programma wordt omlijst door de Syrische band Nawras.

Human Hub - Dus Ik Volg

6 oktober 2020

Beleef de vertoning van Dus Ik Volg, het nieuwe filosofie-programma van Stine Jensen en Human. De behoefte om ergens bij te willen horen en iets te volgen lijkt in onze tijd groter dan ooit. Samen met regisseur Eva van Pelt gaat Stine in gesprek met Vlaams hoogleraar sociale wetenschappen Filip Boen en schrijver en journalist Babah Tarawally over het fenomeen ‘fan zijn’ en het effect van de groep.