Al jaren is het Human-programma 'De vloer op' een hit. Nu trekt 'De vloer op' het land in met een theaterversie van het programma. Vrienden van Human maken kans op vrijkaartjes.

In De vloer op gaan acteurs op zoek naar een verhaal. Regisseur Peter de Baan stuurt ze - onvoorbereid - met een improvisatieopdracht de vloer op. En of het nu leidt tot hilarische, absurde of ontroerende scènes, het resulteert vrijwel altijd in interessante inkijkjes in de wijze waarop mensen tot morele en ethische keuzes komen.

Ook deze theaterversie wordt geleid door Peter de Baan. Naast zijn gebruikelijke inbreng, zal hij ingaan op het vak acteur. Wat bezielt mensen dit vak te kiezen? Hoe onthouden acteurs die lapppen tekst? Oftewel: een kijkje in de keuken én altijd weer boeiende improvisaties van een groep bekende acteurs.

Meer informatie over de kaartverkoop en welke acteurs waar spelen vind je op de website van Hummelinck Stuurman.

Maak kans op vrijkaarten

Vrienden van Human maken kans op vrijkaartjes. Stuur via deze link een bericht en wie weet win jij twee kaarten. Hieronder kun je zien voor welke steden je kaarten kunt winnen. Reageer vóór 16 maart 2020 om kans te maken. Door mee te doen ga je akkoord met de spelvoorwaarden en privacyverklaring.

Nog geen vriend van Human? Meld je aan en profiteer van alle voordelen. Weet je niet zeker of je al vriend bent? Check het hier.

Human geeft in samenwerking met theaterbureau Hummelinck Stuurman kaartjes voor de volgende steden:
 

April 2020

  • Wageningen, Junushoff - donderdag 23 april
  • Zeist, Figi - vrijdag 24 april

Mei 2020

  • Apeldoorn, Theater Orpheus - vrijdag 1 mei
  • Valkenswaard, De Hofnar - zaterdag 2 mei
  • Venlo, De Maaspoort - vrijdag 15 mei
  • Rijswijk, Schouwburg - dinsdag 19 mei
  • Arnhem, Stadstheater - woensdag 27 mei