Welke plek heeft lijden en ongeluk in onze samenleving, hoe ontdek je je seksualiteit als die op gespannen voet staat met je geloof en wat betekent kunstmatige intelligentie voor de menselijke geest? Tijdens 'Brainwash Talks' gaan de meest inspirerende wetenschappers, filosofen en kunstenaars aan de slag met deze en vele andere grote vragen van nu. Een dag vol onverwachte inzichten, nieuwe ideeën en vooral veel stof tot nadenken.

Kom op zondag 8 maart naar de Brakke Grond in Amsterdam voor een ochtend- of middagprogramma, met beiden acht talks. Of kies voor een passe-partout en zie alle zestien sprekers. Met onder meer Marleen Stikker, Jim van Os, Warda El-Kaddouri, Maarten Boudry en Nowelle Barnhoorn. Het volledige programma is te vinden op de website van Brainwash Festival.

Praktische informatie

Zondag 8 maart 2020, de Brakke Grond, grote zaal

  • Ochtend: Toekomstvisies en grensverkenners & Worden wie je bent 11:00 – 13:30 uur
  • Middag: Een nieuwe wereld & Leven en lijden 14:30 – 17:00 uur

Een ticket kost €15,- per blok, €25,- voor een passe-partout. Organisatie: Human, Brainwash Festival en deBuren.

Korting voor vrienden van Human

Vrienden van Human krijgen 50% korting op een kaartje (op=op). Stuur via deze link een mail om de kortingscode te ontvangen. Kaartjes zijn verkrijgbaar op de website van Brainwash Festival. Na het kiezen van je tickets, klik je op 'actiecode invoeren' en daar kun je de kortingscode invullen en verzilveren.

Nog geen vriend van Human? Meld je aan en profiteer van alle voordelen. Weet je niet zeker of je al vriend bent? Check het hier.

Over 'Brainwash Talks'

In de serie 'Brainwash Talks' van Human spreken filosofen, wetenschappers en schrijvers uit binnen- en buitenland over voor hen essentiële waarden, die onder spanning staan. Op deze dag maakt Human opnames voor het programma op NPO 2.