Op 17 en 18 oktober 2020 vindt Brainwash Digital plaats, een speciale online editie van Brainwash Festival. Met sprekers van wereldniveau waaronder Martha Nussbaum en Richard Senett. Vrienden van Human maken kans op kaartjes.

Sprekers van wereldniveau, die de grootste onderwerpen van deze tijd aansnijden en met jou mogelijke toekomstscenario’s verkennen. Wanneer fysieke beperkingen wegvallen kan er opeens veel meer dan we voor mogelijk hadden gehouden. Om ook in 2020, in tijden van social distancing en dichte grenzen, een festival van internationale allure neer te zetten organiseert Brainwash Festival een speciale online editie: Brainwash Digital.

Met onder anderen Martha Nussbaum, Richard Sennett, Jia Tolentino, Samantha Power en Michael Sandel.

Vrienden maken kans op een vrijkaartje

Vrienden van Human maken kans op kaartjes. Stuur via deze link een bericht en wie weet win jij een van de 25 vrijkaartjes. Reageer vóór 31 augustus 2020 om kans te maken.

Door mee te doen ga je akkoord met de spelvoorwaarden en privacyverklaring.

Nog geen vriend van Human? Meld je aan en profiteer van alle voordelen. Weet je niet zeker of je al vriend bent? Check het hier.

Op het online festival verwelkomen we wereldberoemde schrijvers, filosofen en wetenschappers. Op zaterdag 17 en zondag 18 oktober spreken we met hen over o.a. worstelingen met angst en liefde, over veranderende machtsverhoudingen op het wereldtoneel, over ethische dilemma’s in crisistijd en over de mogelijkheid tot systeemverandering als de wereld op zijn kop staat.

Human is medeorganisator van Brainwash Festival. Ga voor meer informatie o.a. over de kaartverkoop naar brainwashfestival.nl.