Tegendraadse denkers en kunstenaars uit binnen- en buitenland schijnen hun licht op de grote vragen van vandaag, bieden verheldering in verwarrende tijden en helpen nieuwe kaders voor vooruitgang te scheppen!

Zaterdag 26 oktober 2019

Voor meer informatie over o.a. de kaartverkoop ga naar brainwashfestival.nl

Binnen het oude centrum van Amsterdam denken we onder meer na over narcisme en zelfliefde, diepgaande ongelijkheid, ideaalbeelden als boosdoener, toekomstvisies en dystopieën, bevrijdende algoritmen, de keerzijde van authenticiteit en onze postkapitalistische cultuur.

Het verzet is terug, populisme blijft de vijand, ontevredenheid is de norm, overvloed de realiteit. Gelukkig ligt een leven vol balans, geluk en authenticiteit voor het oprapen. Brainwash Festival biedt verheldering in tijden van verwarring!

Brainwash is hét denkfestival van vandaag waar grote denkers, kunstenaars, schrijvers, filosofen, dichters en wetenschappers een ander licht laten schijnen op de grootste vragen van onze tijd.

De komende editie van Brainwash Festival is 26 oktober 2019. Een ticket voor het festival biedt je toegang tot de festival zaterdag met zo’n 80 programma’s op meer dan 15 locaties op en rondom de Nes in Amsterdam. Vanaf 19 oktober organiseren we verschillende Brainwash Specials in o.a.: De Zuiderkerk, Frascati theater, De Brakke Grond en Perdu.

Met onder anderen Kwame Anthony Appiah, Micha Wertheim, Arnon Grunberg, Marjolijn van Heemstra, Damiaan Denys, Niña Weijers, Paul Verhaeghe, Helen Steward, Willem Schinkel en Kenan Malik. Kijk op brainwashfestival.nl voor het volledige programma.

Korting voor vrienden van Human

Vrienden van Human krijgen 10 euro korting op een kaartje (op=op!). Gebruik actiecode: VRIENDENVANHUMAN. Kaartjes zijn verkrijgbaar via brainwashfestival.nl. Het festival uitverkocht.

Nog geen vriend van Human? Meld je aan en profiteer van alle voordelen.