Wij nodigen onze vrienden van harte uit voor de Human Algemene Ledenvergadering op zaterdag 26 september 2020 om 11:00 uur in Beeld en Geluid in Hilversum.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering  (ALV) blikken we terug op afgelopen jaar en kijken we vooruit naar wat komen gaat. Zo krijgt u onder meer een exclusief inkijkje in Klassen, de nieuwe documentaireserie over kansenongelijkheid in het onderwijs, van de makers van de bekroonde Human-serie Schuldig.

Praat mee over Human en de toekomst met de Raad van Toezicht (RvT), directeur, hoofdredactie en natuurlijk de makers. Meld u hieronder aan.

Beril Kutluer en Magdeleen Sturm

Onder voorbehoud
De ALV is onder voorbehoud van de verdere ontwikkeling van het coronavirus. De bijeenkomst zal plaatsvinden volgens de richtlijnen van het RIVM en er zullen alle nodige voorzorgsmaatregelen worden getroffen. Dat betekent dat de ruimte zo wordt ingericht dat de anderhalve meter afstand gewaarborgd kan worden. 

Meld u aan

De inschrijving is gesloten. Het is helaas niet meer mogelijk om u aan te melden. Heeft u vragen over de ALV? Neem dan contact op met de Human ledenservice via mail ledenservice@human.nl of telefonisch 088 20 58 058.

Agenda

10:30-11:00u  Inloop met koffie en thee (+ aanmelding)
11:00-12:45u  Algemene Ledenvergadering
12:45-13:30u  Lunch gezamenlijk
vanaf 13:30u  Optioneel: bezoek Beeld en Geluid Experience
 (korting* voor ALV-bezoeker en gratis met museumkaart)

* Bezoekers van de ALV betalen slechts 7,50 euro ipv 16,00 euro.

Marije Jansen

Agendapunten Algemene Ledenvergadering (onder voorbehoud)

  1. Opening 
  2. Klassen, van de makers van Schuldig
  3. Vaststellen jaarverslag 2019
  4. Verlenging termijn voorzitter RvT: Magdeleen Sturm
  5. Toekomst Human
  6. Vrijdenkers, serie in het kader van 75 jaar Humanistisch Verbond
  7. Rondvraag en sluiting 

Route en bereikbaarheid

Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid is het media-archief van Nederland. Het Instituut speelt een toonaangevende rol op het gebied van beheer en toegankelijk maken van het Nederlandse media-erfgoed. De ledenvergadering vindt plaats in Theater 1.

Beeld en Geluid
Media Parkboulevard 1
1217 WE Hilversum

Openbaar vervoer
Beeld en Geluid is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Treinreizigers stappen uit op station Hilversum Mediapark. Beeld en Geluid ligt direct bij de ingang van het Media Park op vijf minuten loopafstand van Station Hilversum Mediapark. Daarnaast rijdt elk half uur buslijn 107 vanaf zowel NS-station Hilversum als NS-station Naarden-Bussum.

Auto en parkeren
Met de auto kunt u Beeld en Geluid het beste bereiken vanaf de A1, de snelweg tussen Amsterdam en Amersfoort. Neem afrit 9, Hilversum-Noord en volg de borden richting Media Park. Indien uw navigatiesysteem het (nieuwe) adres van Beeld en Geluid (Media Parkboulevard 1) niet herkent, kunt u het vinden op Sumatralaan 45, 1217 GP.

U kunt gratis parkeren bij de Villa VPRO (Wim T. Schippersplein 1, Hilversum), op drie minuten loopafstand van Beeld en Geluid. Bekijk hier de looproute. Het betreft de parkeervallei, het parkeerterrein voor bezoekers van VPRO/VARA-BNN/NTR, gelegen rechts van het VPRO-gebouw.

Het is ook mogelijk om bij Beeld en Geluid te parkeren. Beeld en Geluid beschikt over een eigen parkeergarage aan de achterzijde van het gebouw. Volg de borden "P Beeld en Geluid" op het Media Park. Het tarief is € 1,50 per uur (max. dagtarief € 9,00). Er is een beperkt aantal mindervalidenplaatsen aan de zijkant van het gebouw, achter de bushalte. Hier kan gratis worden geparkeerd.