Nieuw seizoen

In dit zesde seizoen alweer van de junior-variant van De Vloer Op worden opnieuw uiteenlopende thema’s aangesneden. Ruzies met ouders, loverboys, naaktfoto's, het opkomen voor de rechten van dieren, pesten, homoseksualiteit en genderneutrale wc's – het komt allemaal langs.

Tien nieuwe afleveringen vanaf 20 augustus elke zondag op Zapp op NPO 3.

Dit jaar indrukwekkende optredens van debutanten Koen van der Molen, Bob Ott, Saar Ellerbroek en Pauline Bas. Maar ook de ‘oudgedienden’ Mirre Licht, Juna de Leeuw, Teun Stokkel, Shahine El-Hamus, Aiko Beemsterboer en Roan Pronk laten zich niet onbetuigd.

Als volwassen tegenspelers treden Stefan de Walle, Yannick van de Velde, Eva Van der Gucht, Achmed Akkabi, Anna Raadsveld en Sanne den Hartogh in het strijdperk.

En – nieuw! - presentator Yannick van de Velde krijgt dit jaar opdrachten van zijn acteurs om op de vloer te improviseren. 

In de eerste aflevering zien we het debuut van Koen van der Molen, waarbij hij op sollicitatiegesprek is gestuurd door z'n moeder. Hij wil alleen veel liever de wijde wereld in dan ouderen in 'n clownspak entertainen.