Daylène Kroon is een jonge art director en mixed media artist met een graphic state of mind.

Daylène Kroon

Ook wel bekend als ontwerper en concept developer met een kunstenaarsmentaliteit. Als kind maakte ze al handgemaakte cadeaus van ongebruikte materialen. Het geloof in een persoonlijke en handgemaakte touch weerspiegelt nog steeds in haar werk. Zo ook het ontwikkelen van dwaze, heldere en diepgaande ideeën tot werkbare concepten. Dit brengt je vaak naar een wereld waar digitaal en analoog geliefden zijn, identiteit en maatschappelijke kwesties collaboreren en gepolijst en ongepolijst hand in hand gaan. Daylène's intuïtieve en visueel-esthetische manier van werken leidt tot een zeer persoonlijke en authentieke vorm in film, performances, digitaal- en printwerk.

Momenteel werkt ze als multidisciplinair freelancer onder de naam Studio Kroon, waar ze zich o.a. richt op art direction, conceptuele en visuele ontwikkeling. Daarnaast is ze ook één van het tweekoppige designerduo genaamd Terror & Hossel.

Het team

Luc Schraauwers - animatie & edit
Luc is een multidisciplinaire maker die werkt met diverse media zoals film, fotografie, (3D) animatie en virtual reality. In 2017 is Luc afgestuurd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) in de richting Image en Media Technologie. Dit gaf hem de mogelijk om met diverse vormen van media te experimenteren.

In zijn werk staat technologie vaak centraal, zo ook in zijn afstudeerproject.  Hij heeft onderzoek gedaan over internet privacy in onze steeds meer digitale wereld. Dit resulteerde in een aantal projecten, waaronder ‘CCTV-PC’, een 3D virtual reality installatie waarin hij visualiseerde hoe onze persoonlijke data wordt opgeslagen, verkocht en misbruikt door allerlei bedrijven. Nu werkt Luc als zzp-er voor diverse opdrachtgevers.

Laetitia Roling - animatie
Laetitia is een onafhankelijke animator en kunstenares die onlangs aan de HKU is afgestudeerd. Ze is erg begaan met schetsmatige animaties en autonoom werk. Daarnaast heeft ze onder andere op de Dutch Design week haar sculptuur en stopmotion film-werk 'Pookie Goes to Heaven', mogen presenteren, waarin ze voornamelijk veel met texturen en materialen heeft gewerkt. Ze houdt heel erg van cocktails op terrasjes.

Laurens Lenssen - research & geluid- en kleurbewerking
Laurens is 23 jaar en is een afgestudeerde schrijver en regisseur. In 2017 heeft hij de studio Image Media Technology afgerond aan de Hogeschool voor de Kunsten, Utrecht. Daar hield hij zich onder andere bezig met het combineren van verschillende video formats en narratieve verhaalvertelling. Hij richt zich vooral op de korte fictie films waarin vaak de hoofdpersoon een intern gevecht moet doorstaan, vormgegeven in een unieke visuele wereld. Deze werelden of deze stijl worden ontwikkeld door het combineren van Live Action, animatie of door middel van schilderijen.

Laurens heeft na zijn studie zijn bedrijf Lucid Pictures opgericht. Lucid Pictures richt zich vooral op de ontwikkeling van persoonlijke projecten die kunnen variëren van korte films, verhalen, muziek video's of installaties. Daarnaast freelancet Laurens ook als geluidsman, editor, schrijver, regisseur en heeft hij een passie voor kleurcorrectie.