De Vloer Op

"Ik vind je f*cking onaantrekkelijk als je zo lang praat en niks zegt"

Met Sanne den Hartogh, Fabian Jansen, Yannick van de Velde, Stefan de Walle en Sophie van Winden

Haat

Yannick en Sanne zijn al vijf jaar samen. Nu heeft hun therapeut het advies gegeven dat ze de dingen die ze van elkaar haten benoemen. Als ze daar eenmaal aan beginnen wordt de lijst steeds langer...
Met Yannick van de Velde en Sanne den Hartogh

 

Gods Fout

Twintig jaar geleden heeft Stefan zijn zoon Sanne verbannen uit zijn leven. Sindsdien hebben ze elkaar niet meer gezien. Nu is Stefan terminaal ziek en wil hij Sanne nog één keer zien. Ze ontmoeten elkaar op een bankje in het bos.
Met Stefan de Walle en Sanne den Hartogh

Gebruikt

Sophie gaat morgen trouwen met Hendrik, maar hij is niet met de liefde van haar leven. Vanavond is ze met Fabian, al zes jaar haar minnaar. Sophie heeft voor hen samen een hotelkamer geboekt. Daar brengen ze de nacht voor het huwelijk door.
Met Sophie van Winden en Fabian Jansen

Stem op je favoriete scène

Wij zijn benieuwd naar jouw favoriete scène ooit van De vloer op. Uit de honderden scènes heeft regisseur Peter de Baan een voorselectie gemaakt. Een rijk archief, maar wat is eigenlijk jouw favoriete scène? Laat het ons weten!
In dit overzicht vind je alle scènes. Heb je je keuze gemaakt? Noteer de titel van de scène, en ga naar de speciale stempagina