Brainwash Talks

Collectie Brainwash Talks 2016

Brainwash Talks

Twaalf denkers breken in een Brainwash Talk een lans voor een waarde die wat hen betreft van levensbelang is, maar onder druk is komen te staan.

Onder wie gerontoloog Aubrey de Grey, filosoof Michael Puett, activiste Chimananda Ngozi Adichie en duurzaamheidsdenker Thomas Rau. Over hoe het internet de politiek onder druk zet, hoe we de dood uitbannen en waarom het einde van bezit is aangebroken.

Het Beste van en opening Brainwash Festival 2016

Met de Brainwash Talks van Susanna Halonen (5:35), James Garvey (22:10), Chimamanda Ngozi Adichie (37:42), Ignaas Devisch (1:50:23), Tamar de Waal (2:02:27), Michael Puett (2:16:27), Laura van Dolron (2:28:27) en Bas Heijne (2:41:54).

Brainwash

Brainwash is een multidisciplinair denkfestival waarin verschillende culturele en wetenschappelijke disciplines elkaar tegenkomen. De meest verrassende en invloedrijke denkers uit binnen- en buitenland formuleren samen met het publiek nieuwe ideeën voor de grootste persoonlijke en maatschappelijke vraagstukken van deze tijd.

Op 15 oktober 2016 vond voor het derde jaar op rij het Brainwash Festival plaats op de mooiste locaties in de binnenstad van Amsterdam. Brainwash Festival wordt geproduceerd door The School of Life en is een samenwerking met Human.

Vanaf begin dit jaar is er Brainwash Radio, een maandelijkse, verhalende nieuwsanalyse op NPO Radio 1, onder leiding van Stephan Sanders.
Ook nieuw: brainwash.nl, een dagelijks platform voor nieuwe ideeën.
Meer televisieprogramma’s zijn in ontwikkeling.