Brainwash Talks: Stine Jensen

De waarde van bewust leven

Zondag 10 april 2016 om 16.00 uur op NPO 2

Stine Jensen: de waarde van bewust leven

Een jaar of vijf geleden ging filosoof Stine Jensen door haar rug. Door dit ongeval aan de bank gebonden, overzag ze de gejaagdheid van haar leven. Drie banen, bij elkaar een zestig-urige werkweek, en een jonge dochter. "Ik holde van hot naar her, natuurlijk was ik door mijn rug gegaan."
Ze besloot dat er iets moest veranderen en kwam terecht bij een Amerikaanse goeroe. "Hij zei dat ik weer moest gaan ademen. Dat ik moest leren ademen."
Een ervaring rijker breekt Stine in haar Brainwash Talk een lans voor ademhaling, bewustwording en yoga.

Brainwash

Brainwash is een multidisciplinair denkfestival waarin verschillende culturele en wetenschappelijke disciplines elkaar tegenkomen. De meest verrassende en invloedrijke denkers uit binnen- en buitenland formuleren samen met het publiek nieuwe ideeën voor de grootste persoonlijke en maatschappelijke vraagstukken van deze tijd.
Op 15 oktober 2016 vindt voor het derde jaar op rij het Brainwash Festival plaats op de mooiste locaties in de binnenstad van Amsterdam. Brainwash Festival wordt geproduceerd door The School of Life en is een samenwerking met Human.

Vanaf begin dit jaar is er Brainwash Radio, een maandelijkse, verhalende nieuwsanalyse op NPO Radio 1, onder leiding van Stephan Sanders.
Ook nieuw: brainwash.nl, een dagelijks platform voor nieuwe ideeën.
Meer televisieprogramma’s zijn in ontwikkeling.