Brainwash Talks: Farid Tabarki

De waarde van luisteren

Zondag 17 juli, 16.35 uur op NPO 2

Farid Tabarki: De waarde van luisteren

Volgens trendwatcher Farid Tabarki staan we aan de vooravond van grote maatschappelijke veranderingen. In Brainwash Talks gaat hij op zoek naar die ene eigenschap, noodzakelijk om het hoofd boven water te houden. “Steeds vaker zijn wij aan zet. Wij als individu hebben de mogelijkheden gekregen, die vroeger alleen aan de elite waren voorbehouden. We kunnen tegenwoordig steeds meer zelf.”

Brainwash is een multidisciplinair denkfestival waarin verschillende culturele en wetenschappelijke disciplines elkaar tegenkomen. De meest verrassende en invloedrijke denkers uit binnen- en buitenland formuleren samen met het publiek nieuwe ideeën voor de grootste persoonlijke en maatschappelijke vraagstukken van deze tijd.
Op 15 oktober 2016 vindt voor het derde jaar op rij het Brainwash Festival plaats op de mooiste locaties in de binnenstad van Amsterdam. Brainwash Festival wordt geproduceerd door The School of Life en is een samenwerking met Human.
Vanaf begin dit jaar is er Brainwash Radio, een maandelijkse, verhalende nieuwsanalyse op NPO Radio 1, onder leiding van Stephan Sanders.
Ook nieuw: brainwash.nl, een dagelijks platform voor nieuwe ideeën.
Meer televisieprogramma’s zijn in ontwikkeling.