brainwash radio

Een filosofische nieuwsanalyse
Nieuw maandelijks programma op NPO Radio 1

Maandag 25 januari 2016, 20.30-21.30 uur, NPO Radio 1

Humans denktank van filosofen, wetenschappers, schrijvers en bijvoorbeeld comedians doet iedere maand in Brainwash Radio een poging de door de dagelijkse nieuws- en opinie-lawine overvolle hersens van de luisteraar een beetje schoner te spoelen.

Ze vertellen verhalen, doen veldonderzoek,  proberen ideeën uit en geven zo een nieuw perspectief op dat wat vanzelfsprekend was. Dat alles improviserend en filosoferend onder leiding van Stephan Sanders, met deze keer filosofen Daan Roovers en Lammert Kamphuis en filmjournalist Gawie Keyser.

Stephan Sanders in Nooit meer Slapen

In de rubriek Open Kaart, in het tweede uur van Nooit Meer Slapen, bepaalt de gast zelf welke vragen er worden gesteld door kaarten te trekken waarop prikkelende, persoonlijke vragen over leven en werk staan. Er is slechts één voorwaarde: eerlijk antwoord geven. Dit keer was schrijver en presentator Stephan Sanders te gast. Vanaf maandag 25 januari presenteert hij het nieuwe maandelijkse programma 'Radio Brainwash' op NPO Radio 1; een filosofische nieuwsanalyse.