Vind jij het vanzelfsprekend dat vrouwen anticonceptie gebruiken? Of zouden mannen ook een rol kunnen spelen in het voorkomen van een ongewenste zwangerschap? En zo ja, welke? Dat en meer willen wij van jou weten.

Het onderzoek is inmiddels gesloten

(Disclaimer: dit onderzoek is samengesteld door onze collega's van 3Vraagt, het jongeren opiniepanel van EenVandaag. Om een profiel te schetsen gebruikt 3Vraagt dezelfde demografische factoren als het CBS, om het onderzoek zo representatief mogelijk te maken. Helaas maakt het CBS vooralsnog alleen onderscheid tussen 'man' en 'vrouw'. Bij 3FM vinden we (seksuele) diversiteit belangrijk en dus teleurstellend dat dit onderzoek niet meer opties aanbiedt. 3Vraagt is hier intern over in gesprek.)

Welke rol heeft de man in het voorkomen van een ongewenste zwangerschap? Wat zijn, naast het condoom, opties voor mannen? En wat zijn eigenlijk de opties voor vrouwen? 3FM HUMAN zoekt het samen met 3FM-dj's Frank en Eva uit. Bekijk het hele dossier.

3FM powered by HUMAN

Deze productie is gemaakt door ons jongerenplatform bij 3FM. Samen met de dj's en andere programma's van 3FM zetten zij belangrijke onderwerpen voor jongeren op de agenda. Wil je ook iets agenderen? Mail naar socialmatters@3fm.nl

Dit vind je ook interessant