Wekelijks een videobrief in je Whatsapp

Wekelijks een korte docu (max 3 min.) ontvangen in je Whatsapp van filmmakers vanuit de hele wereld? Meld je nu aan voor de Whatsapp-videobrief.

Let op: deze dienst gaat binnenkort van start. Hou deze pagina in de gaten.

Droogte in Kaapstad, censuur in China of de Brexit in Noord-Ierland: wat betekenen deze headlines  eigenlijk voor mensen in de praktijk? In onze Whatsapp-videobrief vertelt een filmmaker je elke week in maximaal drie minuten hoe een belangrijke ontwikkeling in de wereld haar of hem persoonlijk raakt.

Aanmelden

Voeg 06-00000000 toe aan je contactpersonen en whatsapp ons '2DOC AAN'. Binnen een week ontvang je de eerste actuele videobrief.

Te veel moeite? Luiwammes. Klik hier om je aan te melden.

Afmelden? App ons '2DOC UIT'.


We sturen maximaal één bericht per week, tussen 10 en 18 uur. Niemand ziet je nummer en alleen wij kunnen je commentaar en vragen lezen (en beantwoorden) als je reageert. Dus: geen eindeloze groepsgesprekken. Je privacy is gegarandeerd. 

De videobrieven zijn direct afspeelbaar in Whatsapp en niet groter dan 15 MB. Zo zal je niet snel over je databundel raken.

Verder maken we de videoboodschappen natuurlijk fullscreen en verticaal, zodat - lui als we anno 2019 zijn - we niet onze telefoons een kwartslag hoeven te draaien. 


De Whatsapp-videobrief is een samenwerking tussen Human en 2Doc.