Mini-docu's in Whatsapp

Wekelijks een 2Doc Kort-video (max 2 min.) kijken in je Whatsapp, van filmmakers over de hele wereld? Meld je dan nu aan!

Droogte in Kaapstad, censuur in China of de Brexit in Noord-Ierland: wat betekenen deze headlines  eigenlijk voor mensen in de praktijk? In 2Doc Kort Whatsapp vertelt een filmmaker je elke week in korte tijd hoe een belangrijke ontwikkeling in de wereld haar of hem persoonlijk raakt.

Aanmelden

Voeg 06-51059575 toe aan je contactpersonen en whatsapp ons '2DOC AAN'. Binnen een week ontvang je de eerste actuele videobrief.

Te veel moeite? Luiwammes. Klik hier om je aan te melden.

Afmelden? App ons '2DOC UIT'.


We sturen ongeveer één bericht per week. Tussen 22:00 en 07:00 laten we je met rust. Niemand ziet je nummer en alleen wij kunnen je commentaar en vragen lezen (en beantwoorden) als je reageert. Dus: geen eindeloze groepsgesprekken. Je privacy is gegarandeerd. 

De 2Doc Kort-video's zijn direct afspeelbaar in Whatsapp en niet groter dan 18 MB. Zo zal je niet snel over je databundel raken.

Verder maken we de video's natuurlijk fullscreen en verticaal, zodat we - lui als we anno 2019 zijn - onze telefoons niet een kwartslag hoeven te draaien. 

Meld je hier aan via de QR-code

Klik op de code voor full screen. 


De Whatsapp-videobrief is een samenwerking tussen Human en 2Doc.