Diederik Samson als heilige

maandag, 17 september 2012
Bookmark and Share


Diederik Samson als heilige
Gevonden op de site Goedgelovig: ANP verklaart Samson heilig. De foto, genomen in de Grote Kerk van Den Haag is inderdaad pregnant. Van onderen precies zo gefotografeerd dat het gezicht van Diederik Samson wordt omkranst met een aureool.
Goedgelovig vraagt zich af wat de foto betekent. Niet zo moeilijk: Samson is een geweldige kerel, die de mensheid gaat redden. Daarbij wordt verwezen naar Frank G. Bosman is cultuurtheoloog en verbonden aan de Tilburg School of Theology – die bestaat ook al. Hier is de blog van Bosman te vinden met het bewuste artikel.

Gevonden op de site 'Goedgelovig': ANP verklaart Samson heilig. De foto, genomen in de Grote Kerk van Den Haag is inderdaad pregnant. Van onderen precies zo gefotografeerd dat het gezicht van Diederik Samson wordt omkranst met een aureool.

'Goedgelovig' vraagt zich af wat de foto betekent. Niet zo moeilijk: Samson is een geweldige kerel, die de mensheid gaat redden. Daarbij wordt verwezen naar Frank G. Bosman is cultuurtheoloog en verbonden aan de 'Tilburg School of Theology' – die bestaat ook al. Hier is de blog van Bosman te vinden met het bewuste artikel.