Workshop 'Lobbyen & Campaigning' voor medewerkers HA organisaties

Workshop 'Lobbyen & Campaigning' voor medewerkers HA organisaties

di 11 september 2012 14:00 - 17:00
Gebouw Human.nl Amsterdam
Workshop
Bookmark and Share

Op zoek naar meer praktische informatie over lobbyen in Den Haag en Brussel? En over het geheim van een succesvolle campagne? Doe mee met deze workshop!

Wil je lobbyen voor voorzieningen voor ouderen en gehandicapten, privacy, de scheiding van kerk en staat, onderwijs, LGBT rechten, vrijheid van meningsuiting? Of zijn er andere issues waar je praktische lobby en campagne tips voor zou kunnen gebruiken?

De Humanistische Alliantie houdt op 11 september een workshop 'lobbying en campaigning' voor medewerkers en bestuurders van de lidorganisaties van de Humanistische Alliantie.

Onderwerpen die aan bod komen:

Wat is campaigning en lobbyen? Wat maakt een campagne of lobby succesvol?
Boodschap formuleren, pitchen
Strategie ontwikkelen

De workshop wordt verzorgd door politicoloog en universitair docent Peter Sluiter en politicologe en trainer Melissa Marijnen van Practical Politics EU. De workshop is speciaal toegespitst op voor humanisten belangrijke thema's.

Wil je ook deelnemen aan deze workshop? Mail dan je naam, organisatie en motivatie naar Fanny de Groot: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Voor medewerkers en bestuurders van lidorganisaties van de HA is deze workshop gratis. Er kunnen maximaal 15 mensen deelnemen aan deze workshop. Bij overinschrijving vindt daarom een selectie plaats.

De workshop duurt ongeveer 2 uur en 45 minuten van 14:00 tot 17:00.

'Samenwerken een een inspirerend en zichtbaar humanisme in de Humanistische Alliantie.'


Locatie

Venue
Gebouw Human.nl
Straat
Weteringschans 259
Plaats
1017 XJ Amsterdam
Land
NL